Zavítejte na Polívkovou smršť. Již po páté bude patřit ve dnech 20. – 24. února mezi 10:00 – 19:00 hodin pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a hlavně dobré věci!

Kdy: 20. února 2017 – 25. února 2017 od 10:00 do 19:00 hodin

Pokud dorazíte hned první den akce a to v pondělí 20. února, můžete si dát jako jedny z prvních na světě polévku, která léčí mrtvici. Neurolog MUDr. Ondřej Fiala z INEP určil ingredience, které fungují jako nejlepší prevence mrtvice a Marek Fichtner z Augustine Restaurant z nich poté sestavil recept a uvařil polévku.

Koupí polévky si nejen pochutnáte a uděláte něco pro sebe a své zdraví, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami. Usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá.

Anděl – polívková smršť

Program – Polévková smršť

Pondělí 20. února
První polévka, která léčí mrtvici od Marka Fichtnera z Augustine Restaurant a restaurace Sezio
Úterý 21. února
Roman Paulus z Radisson Blu Alcron a restaurace Sezio

Středa 22. února
Jan Wiesner z hotelu Marriot a restaurace Sezio

Čtvrtek 23. února
Patrik Šándora z Umami Sushi

Pátek 24. února
Marek Šáda z restaurace Mlýnec

Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.

Polívková smršť se zkrátka stává fenoménem, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. A jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát polévku, na stánku si můžete zakoupit tašku s příběhy klientů nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Více najdete na www.polivkovasmrst.cz