V rámci Týdne medovinových specialit v Praze budete mít příležitost ochutnat například sladovou medovinu, medovinu z kaštanového medu, medovinu vinnou tzv. claru, vybrané druhy zahraničních medovin a další medoviny, které běžně nejsou v nabídce 5 vzorků za 120,- v případě rezervace online, a to pomocí formuláře.

Kdy: 15. srpen 2017 – 19. srpen 2017 od 14:00 do 20:00 hodin

Týden medovinových specialit v Praze

Medovina byla nejstarším alkoholickým nápojem na našem území, dokonce před tisícovkou let se České země proslavily jako významný exportér medoviny. Posledních 15 let začínáme renesanci medoviny, je vyráběna nejmodernějšími postupy a technologiemi, ale se zachováním tradičních surovin a šetrností a úctě k medu. Medovina je rozmanitá a lahodná. A tento zážitek si nenechte ujít.

Účastník se obohatí o nové informace, odnese si skvělý autentický zážitek, protože ochutná rozmanité vzorky medovin, na které jinde běžně nenarazí. Po skončení ochutnávky je možné medoviny přímo nakoupit.

Všechny medoviny prezentované Muzeem medoviny jsou vyráběné tradičními postupy bez doslazování cukrem, dolihování. Surovinami pro výrobu jsou pouze voda, med a přírodní ingredience – koření, byliny, ovocné šťávy. Muzeum medoviny propaguje výrobce tradičních medovin, které jsou naším regionálním bohatstvím.

Ochutnávka medovin možná také i vám změní názor na medovinu a zařadíte ji častěji na seznam oblíbených nápojů i během léta. Medoviny se podávají při ochutnávce vždy vychlazené na 10-12°C, protože tak je vychutnáte nejlépe.

Týden medovinových specialit v Praze

Kde: Medovinárna, Na Zderaze 14, Praha 2

Vstupné:

Plná cena: 150 Kč
Snížená cena: 120 Kč (5 vzorků za 120,- v případě rezervace online pomocí formuláře)

Více informací včetně formuláře naleznete na www.muzeummedoviny.cz