Chcete si užít ZOO ve Dvoře Králové se vším všudy, co toto místo nabízí? Pak se nezapomeňte ubytovat ve stylovém a zároveň moderním kempu s názvem Safari kemp, ze kterého kdykoliv lze pozorovat volně pobíhající antilopy či zebry. Vybírat můžete jinak mezi ubytováním v bungalovech, hotelu, vlastního stanu nebo karavanu.

ZOO Safari kemp ve Dvoře Králové nabízí pro své návštěvníky stylové bungalovy s vlastní koupelnou a terasou, spoustu místa pro karavany a stany, venkovní bazén, vířivku a mnoho dalšího. Všechny pokoje mají vlastní vchod a nejsou žádným způsobem propojeny.

Pro další ubytování je cca 60 míst pro karavany a stany. Ze svého bungalovu, stanu nebo karavanu můžete navíc pro celou dobu pobytu ve dne i v noci pozorovat divoká africká zvířata přes nenápadný plot nebo z vybudované vyhlídky podobně ,  jako je tomu v kempech v afrických národních parcích. Výběh je otevřen od května do září v závislosti na počasí.

Všechny pokoje v pěti zděných bungalovech s vlastním příslušenstvím a terasou jsou zařízeny v africkém stylu. Originální batiky a masky, jimiž jsou bungalovy vyzdobeny, dovezla královédvorská zoo z Keni a Tanzanie.

Ubytování ve stanech v „korunách stromů“

Stany jsou vybudované tak, aby vám poskytly veškeré pohodlí a zároveň jste si připadali jako na opravdovém safari. Kapacita stanu je 4 dospělé osoby (jedna manželská postel a palanda se dvěma přistýlkami). Za doplatek lze umístit další 2 dětské cestovní postýlky. Součástí ubytování je vlastní sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo a wc, ve stanu č. 7 Zimbabwe k dispozici rohová vana), lednička, věšák, kempingové židle, noční stolky, retro lampička a gril umístěný vedle stanu. Ložní prádlo, ručníky, osušky a koupelnová kosmetika v ceně ubytování stejně jako snídaně a vstup do zoo Safari kemp.

 

Další služby

Safari kemp má i další služby. Mezi ně patří venkovní bazén a vířivka s přilehlým sociálním zařízením, dětské hřiště, hřiště se sítí a pingpongové stoly, připojení k internetu (wifi), zapůjčení grilů, pitná voda po celém areálu a vstup na vyhlídku – to vše je v kempu zadarmo. Za poplatek pak můžete využívat půjčovnu sportovního náčiní včetně cyklistických kol a minikár pro děti, pračku a sušičku, zapůjčení redukce nebo prodlužovacího kabelu a v neposlední řadě také prodejnu s drobným zbožím přímo na recepci.

Dále si můžete dokoupit stravování (snídaně, polopenze, plná penze), vstupenky do zoo se slevou nebo zážitkový program a tvorbu dárkových poukazů na ubytování v Safari kempu.

Web: www.safarikemp.cz