Zavítejte do Termálních lázních Velké Losiny a užijte si služby, které vám rádi poskytnou. Pokud hledáte místo, kde si odpočinete a načerpáte síla, lázně Velké Losiny jsou tou správnou volbou.

Termály Velké Losiny nabízí svým návštěvníkům spojení relaxace, regenerace, odpočinku a blahodárné termální vody. Jako jediný nabízí vodní svět, bazény napouštěné přírodní termální vodou.

Léčivá termální voda je již po několik desetiletí základní složkou celé lázeňské péče v Termálních lázních Velké Losiny. V lázeňském parku, na místě, kde se nyní nachází termální park TERMÁLY LOSINY, bylo v 50. a 60. letech minulého století vybudováno termální koupaliště napuštěné právě termální sirnou vodou. Historie a oblíbenost termálního koupaliště nás přivedla k myšlence vybudovat na místě původního koupaliště jedinečný termální park.

Filosofie parku je souznění člověka s přírodou. Využívají přírodní léčivé zdroje z Termálních Lázní Velké Losiny a jejich relaxační účinek. Poskytují zdroje pro dosažení harmonie těla a mysli.

Lázně ze vnitř

Služby, které Termály Losiny nabízí:

  • 9 termálních bazénů – napouštěných výhradně přírodní termální vodou
  • sauny – finská, solná, parní, aromatická, ledová komora
  • masáže odborné, relaxační, sportovní a nadstandardní
  • cvičení v bazénu, skupinové cvičení pro posílení zad
  • zázemí pro rodiče s dětmi
  • vnitřní samoobslužná restaurace a rychlé letní venkovní občerstvení
  • bezbariérový přístup
  • celoroční provoz

Lázně z venka

TERMÁLNÍ BAZÉNY

Vnitřní bazény

Uvnitř se můžete rozproudit ve velkém aktivním bazénu či s dětmi dovádět v malém dětském. Nejvíce vás zahřeje pobyt v termálním bazénu. Uvolnění hledejte v relaxačním bazénu. Odpočinek vám poskytnou relaxační zóny s masážními sedátky a lehátky.

Venkovní bazén

Pohybové aktivity a plavání vám nabízí aktivní bazén. Rodiny s dětmi si užijí moře zábavy v dětském bazénu. V relaxačním bazénu si příjemně odpočinete a uvolníte tělo i mysl. Venkovní bazény jsou v provozu v letní sezoně (květen – říjen).

Vodní atrakce

Samozřejmě nechybí zábavné atrakce – dva tobogány v délce 40 a 45 metrů, divoká voda, jeskyně, vodopád, chrliče a hřiby.

Termální sirné prameny

Vnitřní i venkovní bazény jsou napájeny z přírodních minerálních zdrojů.

SAUNY

Saunové ceremoniály

Zkušený saunér použije vonné esence a díky nim povzbudí, osvěží a harmonizuje vaši energii.

Desatero zdravého saunování

Desatero správného saunování umocní pozitivní účinky sauny na vaši tělesnou i psychickou schránku.

Kontraindikace

Abyste mohli bezpečně dodržet proces saunování, je třeba znát kontraindikace spojené se saunováním a vyhnout se jim.

MASÁŽE

Sportovní masáže

Uvolněte svalové napětí při masáži baňkami nebo klasické masáži. Sílu a energii vám dodá masáž relaxačním nebo konopným olejem.

Energické masáže

Povzbuďte své tělo aromatickou masáží. Odměňte se zážitkovou masáží rukou nebo nohou, která vás dokonale uvolní.

Exotické masáže

Profesionální terapeutky z Indonésie vás zavedou do světa hlubokých smyslových zážitků. Můžete si dopřát exotickou masáž nebo speciální kosmetický balíček a pokročit tak v péči o vaše tělo.

Web: www.lazne-losiny.cz