Týden plný řízků a pivní speciály na čepu

ŘÍZKOBRANÍ V MIKROPIVOVARU

 

TÝDENNÍ MENU 16. – 22. 1.

200g ŘÍZEK CORDON BLEU (telecí maso, vepřová šunka, gouda) – 299Kč

200g ŘÍZEK Z JELENÍHO HŘBETU v bylinkové strouhance – 299 Kč

200g HOLANDSKÝ ŘÍZEK (vepřové maso, eidam) – 189 Kč

200g STEHENNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK ve vinném těstíčku – 199 Kč

200g KUŘECÍ ŘÍZEČKY obalované v cornflakes strouhance – 199 Kč

200g ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE v trojobalu – 199 Kč

400g VEGIE MIX ŘÍZEČKŮ: portobello žampion, cuketa, květák, lilek

bylinkový dip ze zakysané smetany, domácí tatarská omáčka, sweet chilli omáčka – 189Kč

v ceně jídel okurkový salátek nebo sterilovaná okurka

Více info ZDE