Zveme vás na vzrušující dobrodružství plné chutí a zážitků! Přijďte se k nám na náměstí T. G. Masaryka v sobotu 26.8.2023 a ponořte se do světa gastronomického požitku. Připravili jsme pro vás nezapomenutelný den plný akce, kde můžete ochutnat jak moderní, tak i tradiční kulinářské lahůdky.

Vydejte se na cestu kolem světa prostřednictvím mistrovských kuchařů, kteří vám nabídnou širokou škálu chutí a vůní. Zeď se světelnými nápisy vás zavede mezi food trucky, kde se setkáte s oblíbenými lahůdkami, které vám rozhodně zpříjemní den. Užijte si autentické české pokrmy i exotické speciality světové kuchyně.

A co k tomu? Samozřejmě skvělá společnost si zaslouží skvělý nápoj. Malé místní pivovary vám přinesou osvěžující pivo, zatímco lahodné víno podtrhne každou chuťovou nuanci vašeho jídla. A pro milovníky sladkého? Nejlepší výběrová káva vám dodá ten správný energický zážitek.

Nenechte tuto příležitost utéct mezi prsty. Ozvěte se svým smyslům a přijďte ochutnat živoucí paletu chutí, které budou připravovány přímo před vašimi očima. Kulinářská show, kterou nechcete prošvihnout! Vaše chuťové pohárky si zaslouží to nejlepší – a to vše na naší gastronomické události v sobotu 26.8.2023. Přijďte s rodinou a přáteli a společně oslavte smyslovou hostinu, která vás nadchne a uchvátí!