Místo konání: Kunžak, kemp Komorník

Datum konání: neděle 2.6.2024

Čas konání: 10:30 – 13:00 hod.

Srdečně Vás zveme na výjimečnou výstavu vozidel vyrobených v bývalé NDR, která se koná v rámci celostátního srazu IFA klubu! Přijďte se podívat na elegantní přehlídku automobilů, kde proběhne divácká soutěž elegance. Majitelé nejhezčích vozidel budou oceněni, a to není vše!

Pro děti máme připraveno zábavné kreslení s drobnými odměnami a možnost zakoupit suvenýry s tematikou legendárních automobilů.

Přehlídka vozidel se uskuteční na závěr setkání majitelů a příznivců těchto historických strojů, které proběhne od 31. května v kempu Komorník u Kunžaku. V sobotu budete mít možnost spatřit konvoj vozidel u automuzea v Nové Bystřici a odpoledne pak pod hradem Landštejn.

Akci pořádá Zemský svaz A.I.C.E. (Evropský IFA klub) ČR, který sídlí v Plzni a každoročně organizuje několik podobných akcí. Klub je také partnerem muzea „Příběhy dvoutaktů“ v plzeňské čtvrti Lobzy. Sraz se v minulých letech konal na různých místech republiky, vždy v souvislosti s unikátní železniční tratí.

Členy organizace jsou jak jednotlivci, tak značkové kluby, které sdružují nadšence těchto historických vozidel. Tato výjimečná výstava je pro veřejnost zcela zdarma. Přijďte a užijte si den plný historie, elegance a zábavy!