Místo konání: Znojmo, Hradní ulice

Datum konání: pátek 2.8.2024

Čas konání: 11:00 – 22:00 hod.

Připojte se k nám na jedinečných Slavnostech okurek v Znojmě, které se uskuteční 2. srpna 2024 na ulici Hradní! Tato oblíbená akce se letos přesouvá z Masarykova náměstí a přinese nový nádech ve stylu farmářských trhů s okurkami v hlavní roli. Čeká na vás bohatý program plný zábavy, vzdělání a chutí.

Zúčastněte se soutěže o titul krále okurek, kde budete mít možnost soutěžit v kategorii nejlepší sterilované okurky a rychlokvašky. Nezapomeňte si do 26. července přihlásit vaše vzorky v Znojemské Besedě, abyste mohli své soupeře porazit a získat slávu.

Nenechte si ujít kuchařskou show s michelinským šéfkuchařem Romanem Paulusem a vychutnejte si vystoupení cimbálové muziky Pajtáš a Dušana Vitázka se svou kapelou. Pro nejmenší jsou připraveny zábavné aktivity jako zavařování okurek nebo návštěva řemeslných dílen.

Přijďte v 16:30 na hlavní scénu k soutěži v plnění zavařovacích sklenic, kterou pořádá partner letošního ročníku, společnost Efko cz s.r.o. Ukažte, jak rychle a přesně dokážete sklenice naplnit, a získejte úžasné ceny!

Slavnosti okurek v Znojmě jsou skvělou příležitostí pro setkání s přáteli, rodinou a pro milovníky dobrého jídla a zábavy. Těšíme se na vaši účast!