Místo konání: Brniště, Lesní Zátiší

Datum konání: sobota 7.9.2024

Čas konání: 12:00 – 23:00 hod.

Dožínky Brniště 2024: Zažijte Oslavu Tradičního Folklóru a Radosti!

Přijďte prožít den plný nezapomenutelných zážitků na Dožínkách Brniště 2024! V sobotu 7. září ožije malebné Brniště atmosférou oslav, které spojují tradici s moderní zábavou. Tato akce je otevřená pro všechny, ať už jste místní obyvatelé nebo návštěvníci z daleka.

Co vás čeká:

  • Tradiční Dožínkový Průvod: Připojte se k barevnému a radostnému průvodu, který projde centrem Brniště. Obdivujte nádherné kroje, veselou folklórní hudbu a hrdé farmáře slavící úspěšnou sklizeň.
  • Kulturní Program: Užijte si pestrý mix vystoupení od tradičních folklorních tanců po moderní hudbu. Naše scéna bude plná energie a radosti pro všechny věkové kategorie.
  • Regionální Trh: Objevte a ochutnejte to nejlepší z místních specialit, řemeslných výrobků a suvenýrů. Podpořte regionální výrobce a odneste si domů něco výjimečného.
  • Zábava pro Děti: Malí návštěvníci se mohou těšit na hry, soutěže a tvůrčí dílny, které jim zajistí nezapomenutelné zážitky.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prožít den plný radosti a společně oslavit úspěšnou sklizeň. Těšíme se na vás na Dožínkách Brniště 2024!