Místo konání: Brno, Zelný trh

Datum konání: pátek 13.9. – sobota 14.9.2024

Čas konání: 13:00 – 22:00 hod.

Ochutnávky malých pivovarů na brněnském Zelném trhu se vrací i na podzim! Po velkém úspěchu jarní akce se v září 2024 můžete opět těšit na setkání s výběrem těch nejlepších pivovarů z celé republiky. Událost proběhne ve dnech 13. a 14. září, a jak je již tradicí, nabídne milovníkům piva jedinečnou příležitost ochutnat originální a poctivé pivní speciály přímo v srdci Brna.

Tentokrát se na Zelném trhu objeví nejen osvědčené pivovary, které si již získaly vaše sympatie během jarních ochutnávek, ale také nové tváře, které vám představí své unikátní produkty. Každý pivovar přinese to nejlepší ze své nabídky, a tak se můžete těšit na pestrou paletu chutí, od světlých ležáků až po temné stouty a další zajímavé pivní styly. Všichni pivovarníci se těší, až vám představí své řemeslné výrobky a popovídají si s vámi o tajemstvích výroby piva.

Akce se koná v jedinečném prostředí Zelnému trhu, který svou historickou atmosférou dodá události ten správný šmrnc. Můžete se těšit na příjemné posezení pod širým nebem, kde si budete moci v klidu vychutnat nejen skvělé pivo, ale také nasát atmosféru živého centra Brna.

V pátek večer pak na Zelném trhu dojde k něčemu mimořádnému! Po delší pauze se na pódium vrátí kapela BLACK BURLEY, která si pro své fanoušky připravila speciální reunion koncert. Tato energická formace vás svým rockovým nářezem rozhodně nenechá v klidu a dodá celému večeru ten správný hudební drive.

Přijďte se s námi znovu ponořit do světa řemeslných piv, setkat se s jejich tvůrci, a užít si dva dny plné chutí, vůní a skvělé hudby v centru Brna. Těšíme se na vás!