Tradiční historické vinobraní Vás srdečně zve na nezapomenutelný zážitek plný chutí, vůní a kulturního bohatství. V malebném prostředí historického jádra města se rozprostře pestrý doprovodný program na několika scénách, kde se setkáte s hudebními vystoupeními, folklórními soubory a divadelními představeními, které oživí atmosféru dávných časů.

Milovníci vína si přijdou na své při ochutnávkách výborných vín od místních vinařů, kteří představí to nejlepší ze svých sklepů. Nezapomeňte také ochutnat tradiční burčák, symbol podzimu a sklizně, který svou svěžestí potěší každého návštěvníka. Řemeslné stánky nabídnou široký výběr originálních výrobků od regionálních řemeslníků – od keramiky přes šperky až po ručně vyráběné dekorace.

Gurmánské zážitky umocní nabídka občerstvení, kde na Vás čekají regionální produkty a speciality místní kuchyně. Ochutnejte tradiční pokrmy připravované podle osvědčených receptů, které se předávají z generace na generaci, a objevte nové chutě v moderním pojetí regionální gastronomie.

Pro rodiny s dětmi je připraven atraktivní program plný zábavy a poučení. Děti se mohou těšit na kreativní dílny, kde si vyzkouší tradiční řemesla, interaktivní hry a soutěže. Pro nejmenší jsou připravena loutková představení a pohádkové čtení.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prožít den plný radosti, kultury a kulinářských požitků v přátelské a uvolněné atmosféře. Tradiční historické vinobraní je událost, která spojuje lidi, oslavuje místní tradice a nabízí zážitky pro všechny generace. Přijďte a staňte se součástí této výjimečné oslavy!