Připravte se na třídenní slavnost sladkostí na Čokoládovém festivalu 2024 ve Slavkově u Brna! Tato lahodná událost se bude konat od 27. do 29. září v nádherném prostředí zámku Slavkov, kde se spojí historie s moderními gastronomickými zážitky.

Návštěvníci budou mít jedinečnou možnost ochutnat široké spektrum čokoládových pochutin, od tradičních pralinek až po exotické čokoládové speciality. Přímo na místě se představí řada renomovaných výrobců čokolády, malých lokálních cukrářů i mezinárodních značek, kteří vám umožní nahlédnout do tajů výroby této oblíbené pochoutky.

Kromě pochutin bude festival hostit i řadu doprovodných akcí. Můžete se těšit na čokoládové workshopy, kde se dozvíte, jak si vyrobit vlastní čokoládové tabulky nebo jak správně čokoládu ochutnávat. Pro děti budou připraveny speciální čokoládové dílny, kde si pod vedením zkušených lektorů vyzkouší tvorbu čokoládových figur.

Nenechte si ujít ani bohatý kulturní program, který obohatí vaši návštěvu na festivalu. Od jazzových koncertů přes živé vystoupení až po vystoupení pouličních umělců – vše ve znamení čokolády a dobré nálady.

Celý festival je navržen tak, aby poskytl návštěvníkům nejen gastronomické, ale i estetické a kulturní zážitky, vše v malebném a historickém prostředí zámku Slavkov u Brna. Přijďte s rodinou nebo přáteli a užijte si nezapomenutelný víkend plný chutí, vůní a zábavy na Slavkovské ČokoFest 2024!