Místo konání: Praha 2, Riegrovy sady

Datum konání: pátek 4.10. – 5.10.2024

Čas konání: 14:00 – 22:00 hod.

Prasárna fest v Riegrových sadech je oslavou všeho toho, co srdce chce, ale rozum zapírá. Dne 4. a 5. října se restaurace Park v Riegrových sadech promění v gastronomický ráj pro milovníky sladkého, slaného a všeho nezdravě lahodného. Zapomeňte na výčitky a dietní plány a přijďte si užít den plný kulinárních potěšení.

Festival nabídne širokou paletu pochoutek, které si můžete dopřát bez jakýchkoli omezení. Vychutnejte si churros posypané cukrem, voňavé langoše, čerstvě připravené hot dogy, burger plný chutí, křupavé fish and chips, kouzelné mac’n’cheese, či pikantní žebra. Nepřijdou zkrátka ani milovníci neotřelých jídel jako jsou klobásy servírované v nečekaných variacích z Klobásové galaxie, nebo exotické pokrmy z pojízdné restaurace Bangkog on wheels.

Speciálně pro tento festival budou všechna jídla nabízena ve formátu mini porcí, což vám umožní ochutnat co nejvíce různých chutí. Můžete si tak objednat burger, na něj navázat langošem a zakončit večer třeba smaženou zmrzlinou jako dezert. Ke gastronomickým zážitkům bude možné si dopřát výběr nápojů, včetně čerstvého piva Plzeň, vybraných vín, nebo originálních koktejlů z baru.

Prasárna fest je tedy ideálním místem, kde si můžete bez výčitek vychutnat každý kousek nabízených delikates. Přijďte a dopřejte si den plný nekonečných chutí a radostí!