Místo konání: Brno, náměstí Svobody

Datum konání: úterý 1.10. – sobota 5.10.2024

Čas konání: každý den 11:00 – 22:00 hod.

doprovodný program čtvrtek – sobota 18:00 – 20:00 hod.

Přehlídka pivovarů je skvělou příležitostí pro milovníky piva, aby si vychutnali nejen  , ale i zajímavé německé speciály. Tato akce slibuje širokou paletu pivních chutí z renomovaných pivovarů z České republiky a z Německa. Návštěvníci se mohou těšit na degustace různých druhů piv, od tradičních lagerů, přes aromatičtější aley až po robustní stouty.

K pivním specialitám bude bohatě doplňovat tradiční občerstvení, které zahrnuje široký výběr pokrmů přímo na grilu: klobásy, různé druhy masa, langoše a steaky. Pro milovníky tradiční české kuchyně nebude chybět bramborák, škvarková pomazánka a domácí sádlo. Dále si návštěvníci budou moci pochutnat na nakládaných hermelínech, burgerech, hot-dogech, hranolkách a preclízcích. K občerstvení bude také nabízen výběr nakládaných sýrů, což dodá chutný kontrast k ochutnávaným pivům.

Akce se zaměřuje na poskytnutí autentického zážitku, kde návštěvníci mohou objevovat nové chutě, učit se o pivních kulturách a sdílet své zkušenosti s ostatními. Přehlídka pivovarů je ideální příležitostí pro setkání s přáteli, rodinou nebo kolegy a užití si bohaté gastronomie v přátelské a uvolněné atmosféře.