Místo konání: Plzeň, Plzeňský Prazdroj
Datum konání: sobota 5.10.2024
Čas konání: 11:00 – 14:00 hod.
Brány pivovaru Plzeňský Prazdroj se letos opět otevřou všem milovníkům piva Pilsner Urquell, abychom společně poblahopřáli oslavenci k jeho 182. výročí. Přijďte 5. října na Pilsner Fest a oslavte s námi první várku českého zlata!
Již od roku 1842 o naše pivo pečují lidé, jejichž vášeň se projevuje v každém půllitru. Ať už se jedná o sládky, sklepmistry, finalisté Master Bartender, nebo dokonce dopravce a skladníky, všichni ze sebe dávají značce Pilsner Urquell to nejlepší.
Kromě spousty skvělého jídla a zásoby piva (včetně nefiltru) na vás čeká i bohatý doprovodný program: kuchařská show od Honzy Punčocháře, Tomáše Poppa a moderátorky Markéty Hrubešové, škola čepování a speciální prohlídky pivovaru. Můžete se těšit na interaktivní show Prostě na pivo se sládkem Vojtou Homolkou a na talkshow od Pavla Anděla s jeho hosty.
I tento ročník festivalu bude pořádně nabitý koncerty. Na dvou stagích se můžete těšit na kapely jako Buty, Sto zvířat, Xindl X, Top Dream Company a Monkey Business.
Tento rok bude vstup možný pouze s platnou vstupenkou.
Vstupenky je možné koupit výhodněji v předprodeji https://tickets.nfctron.com/…/plzensk…/pilsner-fest-2024 a na místě. Kompletní informace o vstupenkách naleznete na webu.