Místo konání: Kopeckého sady 59, Plzeň

Datum konání: sobota 12.10. – neděle 13.10 2024

Čas konání:  10:00 – 17:00 hod.

Představujeme vám unikátní festival panenek v historickém srdci Plzně, kde se snoubí kreativita, umění a zábava v jednom. Tento festival je jedinečnou příležitostí pro všechny, kdo mají rádi panenky, medvídky a další klasické hračky, ať už jako sběratelé, tvůrci nebo jen obdivovatelé. Festival nabízí setkání s více než čtyřiceti umělci a kreativci z celé České republiky, kteří představí svá ohromující díla.

Zažijete zde kouzlo starožitných panenek a medvídků, které jsou nejen krásné, ale také nositeli dlouhých tradic a historie. Pro milovníky modernějšího umění tu budou Reborn panenky, které vypadají jako živé a jsou mistrovským dílem realistického modelování.

Pro děti je připraven zábavný program plný soutěží, stánků s úkoly a odměnami, a nechybí ani tombola. Každé dítě při příchodu obdrží dárek a za splněné úkoly získá razítko, které otevře dveře k dalším překvapením.

Festival doprovodí i hudební program, kde si budete moci vychutnat krásné melodie a atmosféru plnou radosti a inspirace. Navíc, pokud přijdete v maskovacím kostýmu, získáte 20% slevu na vstupné.

Speciálním zážitkem bude promenáda kočárků, která vás zavede do světa snů a elegance. Mezi hosty se můžete těšit na známé osobnosti jako Heidi Janků, Richarda Pechmanna či umělce z Rataj pop Art a Světa kvítek.

Nezapomeňte, že každý krok po tomto festivalu vás zavede do světa, kde se tvořivost snoubí s tradicí a kde každý detail má svůj příběh. Přijďte se inspirovat, bavit a objevit krásu, která může být skryta i v nejmenší panence.