Místo konání: Karlínské nám. 316/7, 18600 Praha

Datum konání: neděle 20.10.2024

Čas konání: 11:00 – 19:00 hod.

Srdečně vás zveme na další ročník oblíbeného Karlínského food truck festivalu, který se uskuteční na malebném Karlínském náměstí tento říjen. Připravte se strávit příjemnou neděli plnou kulinárních zážitků a zábavy. Festival proběhne 20. října od 11:00 do 19:00 a představí širokou škálu food trucků a přívěsů, které nabídnou to nejlepší z moderní gastronomie. Můžete se těšit na bohatý výběr jídel z různých koutů světa, které uspokojí jak milovníky masitých delikates, tak i příznivce vegetariánských a veganských pokrmů.

Kromě gastronomických zážitků na vás čeká i bohatý kulturní program. Na pódiu vystoupí charismatický zpěvák Iby Pop, který svou energií nepochybně rozproudí atmosféru, a následovat budou vaši oblíbení DJové, kteří udrží náladu na vrcholu po celé odpoledne. Nezapomeňte, že toto je akce vhodná pro celou rodinu, kde najdou zábavu jak dospělí, tak i děti.

Přijďte si užít nedělní atmosféru plnou vůní, chutí a tónů, které společně vytvoří nezapomenutelný zážitek. Nezapomeňte své přátele a rodinu, protože Karlínský food truck festival je skvělým místem, kde můžete společně strávit veselý den. Těšíme se na vás všechny!