Místo konání: Bukovanský mlýn

Datum konání: 24.10.2024 – 27.10.2024

Čas konání: 11:00 – 22:00 hod.

Zvěřinové hody na Bukovanském mlýně nejsou jen gastronomickým zážitkem, ale také oslavou české myslivecké tradice a jejího kulturního dědictví. Tato akce, která se koná minimálně dvakrát ročně, přitahuje milovníky zvěřinových pokrmů z širokého okolí. Od čtvrtka až do neděle máte možnost navštívit Mlynářskou restauraci a vychutnat si pestrý výběr zvěřinových specialit, které jsou připravovány s moderním nádechem, ale s respektem k tradičním receptům.

Hosté mohou ochutnat vše od klasického jeleního guláše až po kreativní variace méně obvyklých pokrmů z divočiny, vždy servírované s důrazem na čerstvost a kvalitu surovin. Tato událost je jedinečnou příležitostí, jak se vrátit k zapomenutým chutím našich předků a zároveň objevit nové kulinářské zážitky.

Zvěřinové hody na Bukovanském mlýně jsou nejen prostorem pro gurmánské požitky, ale také místem, kde se setkávají lidé při přátelských rozhovorech a poslechu lidové hudby. V sobotu večer od 19 hodin Vám atmosféru ještě více zpříjemní živé vystoupení harmonikáře, který podtrhne kouzlo večera a vytvoří dokonalou kulisu pro váš zážitek. Vychutnejte si to nejlepší z české kuchyně a oslavte s námi tento výjimečný svátek jídla.