Místo konání: náměstí Svobody, 738 01 Frýdek-Místek

Datum konání: 24.10.2024

Čas konání: 8:00 – 16:00 hod.

Přijďte si nakoupit na farmářské trhy plné domácích produktů!

Zveme vás na jedinečný trh, kde na vás čekají voňavé, čerstvé a s láskou připravené domácí výrobky od místních farmářů a řemeslníků. Přijďte si vybrat z bohaté nabídky kvalitních potravin, které jsou výsledkem pečlivé práce malovýrobců z vašeho okolí.

Těšit se můžete na široký výběr uzenin a sýrů, které vám připomenou tradiční receptury, jaké se předávaly z generace na generaci. Vyzkoušejte čerstvé bylinky a rostliny, které nejenže obohatí vaši kuchyni, ale také provoní váš domov či zahradu. Čeká vás také pestrá nabídka čerstvého ovoce a zeleniny, které pochází z polí a zahrad nedaleko od vás. Tyto plodiny jsou pěstovány s ohledem na přírodu a bez zbytečné chemie, což zaručuje jejich vysokou kvalitu a čerstvost.

Kromě potravin objevíte na trhu i originální rukodělné výrobky a řemeslné produkty, které jsou ideální pro zpestření vašeho domova nebo jako jedinečný dárek pro vaše blízké. Každý výrobek má svůj příběh a nese v sobě kus práce a tradice místních řemeslníků.

Přijďte strávit příjemné chvíle na čerstvém vzduchu, užijte si atmosféru plnou vůní a chutí, podpořte lokální farmáře a řemeslníky, a odvezte si domů produkty, které prospívají vašemu zdraví i komunitě. Těšíme se na vaši návštěvu!