Místo konání: Dolní náměstí, 755 01 Vsetín

Datum konání: 26.10.2024

Čas konání: 7:00 – 15:00 hod.

Farmářské trhy 2024 ve Vsetíně – Regionální potraviny a produkty přímo do vaší kuchyně!

Zastavte se na Dolním náměstí ve Vsetíně a objevte kouzlo čerstvých regionálních produktů, které by na vašem stole neměly chybět! Dům kultury a Město Vsetín pro vás připravili sérii Farmářských trhů, kde si můžete nakoupit to nejlepší z domácích farem. Potraviny pěstované a vyráběné s láskou přímo od místních farmářů, pěstitelů a výrobců.

Trhy začínají v 7 hodin ráno, kdy se náměstí zaplní stánky nabízející široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin. Těšit se můžete na domácí zeleninu, ovoce, čerstvé bylinky, sýr, uzeniny, čerstvé pečivo a mnoho dalšího. Všechny výrobky pocházejí z regionálních farem a jsou pěstovány a vyráběny s důrazem na tradiční postupy a péči o životní prostředí. Trhy jsou skvělou příležitostí pro všechny, kteří si chtějí domů přinést čerstvé, zdravé a poctivé produkty.

Farmářské trhy ve Vsetíně nejsou jen o nákupu – jsou také místem, kde se můžete potkat s místními farmáři, dozvědět se více o jejich práci a ochutnat výsledky jejich pečlivé práce. Každá druhá sobota až do 26. října bude patřit farmářským trhům, a vy tak budete mít možnost pravidelně doplnit svou domácnost čerstvými surovinami. Celkem se trhy uskuteční dvanáctkrát, takže máte dostatek příležitostí se zúčastnit.

Podpořte lokální farmáře a přispějte k rozvoji regionální ekonomiky. Těšíme se na vás na Dolním náměstí ve Vsetíně!