Místo konání: Město Špindlerův Mlýn

Datum konání: 26.10.2024

Čas konání: 11:00 – 17:00 hod.

Lidový řemeslný jarmark pod horským nebem ve Špindlerově Mlýně

Zveme vás na nezapomenutelný lidový řemeslný jarmark, který se každoročně koná pod malebným horským nebem ve Špindlerově Mlýně. Užijte si jedinečnou atmosféru podzimních slavností provoněných medem, kde se mísí vůně medoviny a sladkého medu s barevným podzimním listím.

Tento jarmark je skvělou příležitostí k předvedení šikovnosti českých řemeslníků, kteří zde prezentují své umění a nabízejí výrobky z nejrůznějších materiálů. Můžete se těšit na široký výběr řemeslných výrobků, od tradičních dřevěných řezbářských a keramických výtvorů až po moderní umělecká díla.

Kulturní program je stejně pestrobarevný jako okolní příroda. Po celou dobu trhů vystupují kapely různých žánrů, které zde hrají jak pro malé, tak pro velké fanoušky. Příjemná hudba a vystoupení lokálních umělců dodávají jarmarku neopakovatelnou atmosféru.

Kulinářské pochoutky jsou samozřejmě neodmyslitelnou součástí těchto slavností. V nabídce nebudou chybět medovina, medové sladkosti, svíčky z vosku a mnoho dalších dekorací a lahůdek. Ochutnejte vše, co se z medu dá vyrobit, a nechte se hýčkat sladkou chutí tohoto zázračného produktu.

Přijďte si užít podzimní atmosféru horského městečka a nechte se pohltit kouzlem Špindlerova Mlýna během této výjimečné události, která spojuje tradici, kulturu a chuťové požitky. Těšíme se na vaši návštěvu a na společné prožití nezapomenutelných chvil plných radosti a dobré nálady.