Místo konání: Týn nad Vltavou

Datum konání: 26.10.2024

Čas konání: 8:00 – 12:00 hod.

Farmářské trhy v Bedřichových sadech v Týně nad Vltavou

Přijďte si užít jedinečnou atmosféru pravých farmářských trhů v malebném prostředí Bedřichových sadů u Otáčivého hlediště v Týně nad Vltavou. Každý trhový den zde na vás čeká bohatá nabídka čerstvých farmářských produktů a pravidelný hudební doprovod, který zpříjemní vaše nákupy a pobyt.

Nechte se okouzlit rozmanitostí nabízených produktů – od čerstvého ovoce a zeleniny, přes kvalitní maso a ryby, až po široký sortiment sýrů, uzenin a medu. Nechybí ani výběr čerstvých bylinek a mnoho dalšího. Všechny tyto produkty jsou přímo od lokálních pěstitelů a farmářů, kteří kladou důraz na kvalitu a čerstvost svých výrobků.

Prožijte příjemné dopoledne nebo odpoledne v srdci Týna nad Vltavou, kde můžete nakoupit nejen potraviny pro vaši domácnost, ale také objevit různé speciality, které jinde nenajdete. Pravidelný hudební doprovod dodává trhům neopakovatelnou atmosféru a činí z nákupů skutečný zážitek.

Trhy jsou ideálním místem pro setkání s přáteli a rodinou, kde můžete společně ochutnávat lokální produkty, užívat si živé hudby a těšit se z přátelské atmosféry, která je pro tyto trhy typická.

Přijďte podpořit místní farmáře a řemeslníky a strávit krásné chvíle obklopeni zelení a harmonií Bedřichových sadů. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám nezapomenutelné zážitky z nákupů i poslechu hudby!