Dne 10. srpna startuje v Praze jubilejní 25. ročník mezinárodního florbalového turnaje Czech Open. hrát se bude ve čtrnácti halách od čtvrtka do neděle. Budete se mít opět na co těšit.

Kdy: 10. srpen 2017 – 13. srpen 2017

Floorball Czech Open 2017 Praha

Srpen 2017 s sebou znovu přinesl největší florbalový turnaj na světě Florbal Expert Czech Open, který se bude konat již po pětadvacáté.

Kromě florbalových zážitků, čeká účastníky i bohatý doprovodný kulturní a společenský program, který jsme připravili ve spolupráci s pražskými institucemi.

Florbal Expert Czech Open probíhá ve spolupráci s Klubem FAIR PLAY Českého Olympijského výboru a podporuje sport v jeho pravé podobě. Čestný sportovní boj, umění přiznat prohru, vzdát hold soupeři. Podporujeme hru bez agresivity, podvádění a zesměšňování!

V elitní kategorii mužů se představí švédský mistr Falun, vítěz švýcarské ligy Wiler-Ersigen nebo finský vicemistr a obhájce loňského prvenství EräViikingit z Finska. Česko bude kromě mistrovského Chodova reprezentovat Mladá Boleslav, Tatran Střešovice, Vítkovice, Bulldogs Brno, FBC Ostrava, Otrokovice, Bohemians a Sparta.

V elitní ženské kategorii budou vedle nejlepší extraligové šestice hrát česká reprezentace do 19 let, švédské celky Pixbo Wallenstam, Umea, Malmö, švýcarské Wizards Bern Burgdorf, Bern Oberland, finské EräViikingit, PSS, norský Tunet a reprezentace Německa.

Celkem bude na tradičním letním florbalovém podniku startovat v pěti kategoriích 248 celků z 19 zemí. Turnaj vyvrcholí v neděli 13. srpna ve Sparta Areně na Podvinném mlýně. Finále ženské elity je na programu v 11:50 hodin a elitní kategorie mužů vyvrcholí duelem od 15:30 hodin.

Novinkou turnaje, který slaví čtvrtstoletí, je změna vysílatele. Přímý přenos mužského finále poběží na programu Nova Sport. Komentované streamované přenosy chystá z Czech Open internetový kanál NOVASport.tv.

Kde: Sibeliova 386, Praha 6

Vstupné:

Floorball Czech Open 2017 Praha

Vstupy na všechna utkání elitní mužské kategorie, jednodenní:
10.8.2017 – čtvrtek ,  11.8.2017 – pátek – hala Vinohrady a hala Sparta Podvinný Mlýn
12.8.2017 – sobota – hala Vinohrady
děti* 80,- / dospělí 120 ,-
Prodej: přímo na uvedených halách

Semifinálová utkání elitní mužské kategorie:
12.8.2017 – sobota – hala Sparta Podvinný Mlýn
děti* 120,- / dospělí 200,-
Prodej: přímo na uvedené hale

3-denní permanentka / nezahrnuje finále
děti* 200,-  / dospělí 300,-
Prodej: čtvrtek a pátek při vstupu do obou hal

Finálová utkání:
13.8.2017 – neděle – hala Sparta Podvinný Mlýn
děti* 120,- / dospělí 200,-
prodej: V PŘEDPRODEJI SMSTICKET a také na místě v hale Sparta Podvinný Mlýn ve finálový den.

Více informací naleznete na www.czechopen.cz