Všichni milovníci čokolády jsou srdečně zváni do Pardubic na Čokoládový festival, který se bude konat v termínu od 20. do 22. října na výstavišti Ideon.
Kdy: 20. říjen 2017 – 22. říjen 2017
Čokoládový festival je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.
Celá rodina se může těšit na pestrý program, ve kterém nebudou chybět:
- výstava historie čokolády
- vaření s čokoládou
- stánkový prodej
- degustace
- workshop
- vystoupení
Program akce:
PÁTEK 20. ŘÍJNA 2017
14:10 Marta Kolesnik
14:20 Škola vaření – Vanilková krupicová kaše z espumy s čokoládovým sněhem
15:00 Marta Kolesnik
15:15 Tupperware – Jak se dělá čokoládový donut
15:45 Marta Kolesnik
16:00 Škola vaření – Pikantní kuřecí Mole s Fatalii Yellow a čokoládou
16:30 Marta Kolesnik
16:40 Jiří Holub (siruparna.cz)
17:00 PS Hroch
17:15 Škola vaření – Zelenina s čokoládou – Čokoládové pralinky z červené řepy
SOBOTA 21. ŘÍJNA 2017
10:15 Škola vaření – Čokoládové lanýže z bílé a tmavé čokolády
11:00 René Junior
11:15 Škola vaření – Dyňová polévka s bílou čokoládou v suchém ledu
11:45 René Junior
12:00 Tupperware – Jak se dělá čokoládový donut
12:30 Jiří Holub (siruparna.cz)
13:15 Škola vaření – Sladká rýže s bílou a hořkou čokoládou
13:45 René Junior
14:00 Martin Pokorný (Chocolatier) – Jak připravit pravou čokoládovou mousse
14:35 René Junior
14:45 Martin Pokorný (Chocolatier) – Dekorace z čokolády
15:15 TKC VIRGINIA
15:30 Martin Pokorný (Chocolatier) – Výroba pralinek
16:05 TKC VIRGINIA
16:15 Škola vaření – Gaskoňské dušené hovězí maso s čokoládou a armagnacem
16:45 René Junior
17:00 Škola vaření – Losos v bílé čokoládě a lékořici
17:30 René Junior
NEDĚLE 22. ŘÍJNA 2017
10:05 ZUŠ Havlíčkova
10:30 Škola vaření – Vanilková krupicová kaše z espumy s čokoládovým sněhem
11:00 ZUŠ Havlíčkova
11:20 René Junior
11:30 Tupperware – Jak se dělá čokoládový donut?
12:00 PS Hroch Street Dance
12:30 Škola vaření – Čokoláda, chilli a sůl = čokoládový mousse s banánovým karamelem
13:00 PS Hroch Street Dance
13:30 Škola vaření – Gaskoňské dušené hovězí maso s čokoládou a armagnacem
14:00 René Junior
14:30 Jiří Holub (siruparna.cz)
15:00 Soubor Waldorfské školy
15:30 Tupperware – Jak se dělá čokoládový donut?
16:00 soubor Waldorfské školy
16:20 Škola vaření – Lanýže z bílé a tmavé čokolády
16:45 Losovaní
Kde: ChrisFromParis, Jiráskova 1963, KD Ideon, Pardubice
Vstupné:
Plná cena: 60 Kč
Snížená cena: 35 Kč
Otevírací doba:
Pátek 20. října: 14 – 18 hodin
Sobota 21. října: 10 – 18 hodin
Neděle 22. října: 10 – 17 hodin