Týden plný řízků a pivní speciály na čepu
ŘÍZKOBRANÍ V MIKROPIVOVARU
TÝDENNÍ MENU 16. – 22. 1.
200g ŘÍZEK CORDON BLEU (telecí maso, vepřová šunka, gouda) – 299Kč
200g ŘÍZEK Z JELENÍHO HŘBETU v bylinkové strouhance – 299 Kč
200g HOLANDSKÝ ŘÍZEK (vepřové maso, eidam) – 189 Kč
200g STEHENNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK ve vinném těstíčku – 199 Kč
200g KUŘECÍ ŘÍZEČKY obalované v cornflakes strouhance – 199 Kč
200g ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE v trojobalu – 199 Kč
400g VEGIE MIX ŘÍZEČKŮ: portobello žampion, cuketa, květák, lilek
bylinkový dip ze zakysané smetany, domácí tatarská omáčka, sweet chilli omáčka – 189Kč