Místo konání: Kašperské hory, Boutique hotel Nebespán
Datum konání: pátek 26.7. – neděle 28.7.2024
Čas konání: každý den od 12:00 do 15:00 hod.
Zveme vás na speciální gastronomický zážitek, naskytne se vám jedinečná příležitost ochutnat autentické speciality z Provence a Azurového pobřeží. Přijďte si vychutnat kulinární umění našeho francouzského šéfkuchaře Mikaëla, který pro vás připraví tradiční středomořské pokrmy jako pissaladiere, zeleninovou polévku pistou, hovězí daube, lilkový papeton a neodolatelnou rybí bouillabaisse.
Provensálská kuchyně je známá svou jednoduchostí a důrazem na čerstvé, sezónní suroviny jako rajčata, česnek, šafrán a divoké bylinky, které se harmonicky snoubí v každém pokrmu. Užijte si pravou chuť jihu Francie ve stínu olivovníků, doprovázenou vůní čerstvě natrhaných bylinek a pestrobarevné zeleniny.
Těšíme se na vaši účast a příslib nezapomenutelného gurmánského zážitku.