Řízená degustace medovin, během které své produkty a medovinu představí osobně i Milan Pleva. Během každé řízené ochutnávky se ve dvou hodinách dozvíte vše důležité a zajímavé o historii a výrobě medoviny, obohatíte se o jedinečný zážitek spojený s ochutnávkou mnoha různých vzorků medovin.
Kdy: 24. říjen 2017 od 18:00 do 20:00 hodin
Tentokrát speciálně naší degustací obohatí zkušenostmi ze své vlastní výroby pan Milan Pleva, který se jako jeden z mála v České republice zaměřuje na druhové medoviny, které považujeme za největší delikatesy mezi medovinami.
Na co se můžete těšit:
- úvodní seznámení s Muzeem medoviny
- ochutnávka jednodruhových medů
- základní výklad o historii a výrobě medoviny – seznámení se sortimentem medovin v ČR a SR, příp. i ve světě.
- jak poznat poctivou medovinu v obchodě, na trhu.
- jak vybrat nejlahodnější dárek pro své blízké, přátele, obchodní partnery
- ochutnávka více než 10 nejzajímavějších druhů medoviny
Z nabídky firmy Pleva ochutnáte:
Medovinu z květového medu, jednodruhové medoviny z akátového, lipového, slunečnicového a lesního medu.
Díky účasti na degustaci se obohatíte o nové informace, odnesete si skvělý autentický zážitek, protože ochutnáte rozmanité vzorky medovin, na které jinde běžně nenarazíte. Po skončení ochutnávky je možné medoviny přímo nakoupit s 10% slevou.
Rezervace míst je nutná.
Kde: Muzeum Medoviny, Na Zderaze 14, Praha 2
Vstupné:
Cena: 490 Kč (degustace zahrnuje cca 10 – 12 vzorků – součástí ceny je i občerstvení)