Místo konání: Praha 5, Národopisné muzeum
Datum konání: 13.4.2024
Čas konání: 10:00 – 17:00 hod.
„Připojte se k jedinečnému dobrodružství chutí! V Národopisném muzeu se bude konat výjimečná akce plná lahodných překvapení. Představte si široký výběr slaného bílého pečiva, které vás okouzlí svou rozmanitostí. Nebudou to jen obyčejné housky či rohlíky – čekají na vás také bagety, různé placky a speciality s původem v zemích našich sousedů.
Nemůžete si nechat ujít příležitost ochutnat klasické rohlíky, které pečeme s láskou a tradičním způsobem. Ale to je teprve začátek! Představte si rychle upečené bagety, žitné bulky s lahodným sýrem, gruzínské placky plněné tvarohem a dokonce i „rychlovku“ v podobě irského chleba kypřeného sodou. Ale to není vše! Naše výjimečná nabídka zahrnuje i dvě unikátní speciality – francouzské pečivo pain l’ancienne, jehož těsto odpočívá a fermentuje dlouhé hodiny v chladu, a tyrolský třesený chléb, kterým se pískavice dotváří jedinečnou chuť.
Přijďte se s námi podělit o tuto nezapomenutelnou chuťovou jízdu! Užijte si nezapomenutelný zážitek plný vůní a chutí, který vám Národopisné muzeum připravuje. Těšíme se na vás!“