Nezapomenutelný kulinářský zážitek spolu s exkluzivní atmosférou, úchvatnými výhledy, kuchyně od špičkových kuchařů a to vše ve výšce až 50 metrů nad zemí. Stůl s 22 hosty je za pomoci jeřábu vyzdvižen do výšky až 50 metrů nad zem. Ze středu stolu vám, vašim nejbližším a přátelům servíruje šéfkuchař se svým týmem jedinečná jídla.
Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek!
Už v loňském roce se plošina Dinner in the Sky přestěhovala přímo do srdce historické Prahy na pražskou náplavku. Také letos se bude startovat z Dvořákova nábřeží, a právě tato nádherná lokace umocní celý zážitek. Co se naopak mění je postava šéfkuchaře, neboť letošní nebeské menu dostal na starost hvězdný Pavel Býček, který působil v michelinském Alcronu a nyní má v Holešovicích vlastní restauraci The Eatery, která získala prestižní ocenění Bib Gourmand.