Vás srdečně zveme na oslavu vína a hudby, která se uskuteční ve dnech 27. a 28. září 2024 ve vyjímečném prostředí Louckého kláštera. Akce začne v pátek od 16:00 do 22:00 hodin a v sobotu od 13:00 do 22:00 hodin. Těšit se můžete na rozmanité druhy burčáku a vybraná vína, které budete moci ochutnat nejen při pochůzkové degustaci ve Štukových sálech, ale i v pohodlí klášterního nádvoří či vnitřních prostor.

Pro hudební zážitek zahraje cimbálová muzika Jožky Šmukaře a užijete si vystoupení kapel Ryan a Charlie Slavík Revue. Sobota přinese speciální zážitek v podobě tradičního šlapání hroznů, které se uskuteční od 14:00 hodin a zajistí nezapomenutelný pohled na bosé nohy dívek šlapajících hrozny ve velkém dřevěném kádi.

Připraveny budou také stánky s občerstvením a drobným prodejem, kde si budete moci zakoupit různé místní produkty a pochutiny. Akce je otevřená pro všechny návštěvníky zdarma, tak neváhejte a přijďte si užít jedinečnou atmosféru, výtečná vína a skvělou hudbu v historických prostorách kláštera.