Místo konání: Rozhledna Krkavec, Ledce

Datum konání: sobota 12.10. – neděle 13.10 2024

Čas konání: od 19:00 hod.

Připravte se na nezapomenutelný víkend plný chutí, zábavy a autentické německé kultury s naší víkendovou ochutnávkou silných pšeničných piv ERDINGER. Přijďte si vychutnat speciály ERDINGER Oktoberfest a ERDINGER Dunkel, které pro vás budou k dispozici během celého víkendu od soboty 12. října do neděle 13. října 2024, vždy od 10 do 19 hodin.

Sobota 12. října
Akce odstartuje v 10 hodin ráno a můžete se těšit na nabitý program. V 13:00 hodin zahraje DJ Monge, který pro vás bude hrát v kožených kalhotách, aby dokonale doplnil atmosféru německého folkloru. V 14:30 se můžete těšit na energický koncert skupiny WENDA GANG a v 17:00 to rozbalí BEER REMINDER, kteří přidají na atmosféře s jejich rockovým vystoupením.

Neděle 13. října
Druhý den ochutnávky začíná stejně jako první, v 10 hodin. DJ Monge opět vystoupí ve 13:00. Nedělní program bude obohacen o skvělou německou kuchyni, která bude servírována po celý den. Navíc se můžete zapojit do soutěží o ceny a užívat si pivo přímo z tradičního tupláku. Nechybí ani možnost relaxace v Erdinger Biergarten na terase, kde si můžete vychutnat pivo v pravé bavorské atmosféře.

Přijďte si užít víkend plný skvělého piva, hudby a zábavy v duchu německých tradic. Těšíme se na vás u nás, na ochutnávce silných pšeničných speciálů ERDINGER!