Místo konání: Štěrbova vila na Přehradě Les Království

Datum konání: 26.10.2024 – 28.10.2024

Čas konání: 11:00 – 17:00 hod.

Podzimní tvoření na Štěrbově vile u Přehrady Les Království

Zveme vás na další tradiční rodinnou akci na Štěrbově vile, která se tentokrát zaměří na kreativní práci s dýněmi. Přijďte si společně s vašimi dětmi užít podzimní atmosféru v malebném prostředí přehrady Les Království a zapojte se do vydlabávání dýní nebo tvorby v ručních dílničkách.

V rámci akce budete mít možnost nejen vydlabat a ozdobit vlastní dýně, ale také je vystavit v zahradě Štěrbovy vily, kde budou moci obdivovat vaše díla i ostatní návštěvníci. A co víc, nejkrásnější tři dýně budou odměněny speciálními cenami na konci víkendu! To přináší příležitost nejen pro zábavu, ale i pro trochu zdravé soutěžení.

Pro vaše pohodlí je připravena vytápěná stodola, takže se nemusíte bát chladného počasí. Nabídka občerstvení bude, jak už je na Štěrbově vile zvykem, bohatá. Můžete se těšit na různé dobroty, které potěší jak malé, tak velké návštěvníky. Od teplých nápojů po chutné pokrmy, vše bude připraveno tak, aby vám nic nechybělo.

Přijďte strávit příjemné chvíle v kruhu rodiny a přátel, vdechněte své dýni život a užijte si kouzlo podzimu v jedinečném prostředí. Akce je skvělou příležitostí pro tvořivé vyžití a odpočinek v nádherné přírodě. Těšíme se na vaši návštěvu a na krásné výtvory, které společně vytvoříme!