Máte rádi rybí speciality? Vždy si pochutnáte na různých variací, která zdravá rybí strava může nabídnout? Od 21. června do 29. června si pro vás kuchaři Tacl Restaurant v Brně připravili několik výtečných pokrmů, na kterých si zajisté pochutnáte.

Kdy: 21. červen 2017 – 29. červen 2017

Rybí speciality v Tacl Restaurant

Nabídka tataráků

  • 60 g Tartar z tuňáka v parmazánovém košíčku opečený toust 85 Kč
  • 170 g Grilovaný steak z lososa s citrónovou omáčkou a nočkem sušených rajčat šťouchané brambory s restovaným špekem a jarní cibulkou 253 Kč
  • 150 g Fish and chips kousky COD filetu smažené v těstíčku, mačkaný hrášek, steakové hranolky, domácí tatarská omáčka 199 Kč
  • 170 g Grilovaný COD filet se zeleninovým ratatoulie, omáčkou beure blanc, restované grenaile 255 Kč
  • 170 g Steak z tuňáka na pikantním zeleninovém salátku, limetková majonéza, česneková bageta 245 Kč

Prožijte jedinečnou atmosféru stylové restaurace, ochutnejte skvělé jídlo, vybrat si můžete ze široké nabídky točených piv, přívlastkových vín a zahraničních rumů.

Tacl Restaurant

Kde: Tacl Restaurant, Palackého 518, Holešov/ Brno-střed

Otevírací doba

Leden – Prosinec
pondělí – čtvrtek: 11:00 – 22:30 hodin
pátek – sobota: 11:00 – 24:00 hodin
neděle: 11:00 – 21:00 hodin

Více informací naleznete na www.taclrestaurant.cz