Letošní Podzimní slavnosti navazují na tradici výstavy Hobby podzim. Akce je určena pro širokou veřejnost a koná se od 13. do 15. října 2017 vždy od 9:00 hodin. V nabídce najdete široký sortiment sadby a dekorace, okrasné stromky, zahradní nářadí a mnoho dalšího.

Kdy: 13. říjen 2017 – 15. říjen 2017 od 9:00 hodin

Podzimní slavnosti v Českých Budějovicích

Návštěvníci se mohou těšit na různé soutěže, účastnit se tvůrčích dílen, zajít si na koncert Vaša Patejdla a dokonce od něj získat podpis na autogramiádě, podívat se na ralley či navštívit zážitkovou farmu. Rovněž vystoupí Václav Upír Krejčí. V rámci slavností se uskuteční Mimoňská show, na které se můžete těšit na veselé scénky, mimoňské písničky a velké kostýmy maskotů mimoňů.

Nový koncept slavností je rozdělen do tří částí: pouť, zahradnictví a trhy. Na své si přijdou jak děti, tak dospělí, zkušení zahradníci i laici. To vše v Českých Budějovicích.

Doprovodný program:

Návštěvnické soutěže a tvůrčí dílny, koncert a autogramiáda Vašo Patejdla, Dny s časopisem Receptář, bohatý program včetně bylinkových a zahradních poraden, vaření, ochutnávky, rallye,  sobotní program pro děti,  Václav Upír Krejčí, Mimoni, kouzelnická show.

Kde: Výstaviště České Budějovice, Husova 523/30, České Budějovice

Vstupné:

Plná cena: 70 Kč
Snížená cena: 40 Kč
Rodinné vstupné: 160 Kč