O lesním království

Unikátní lesní hřiště Království lesa má nové obyvatele. Slyšíte? … to mňouká kočka divoká. Tento divoký kocouří mladík zdobí novou lesní zoo od zhruba poloviny března letošního roku. Kochat se můžete také veverčími mláďátky nebo dvojící puštíků. Stálicí jsou naše kozičky, které si můžete pomazlit. V čele stojí vždy kozlík Kája. Poznáte ho. Je nejmazlivější.V Království lesa najdete několik desítek atrakcí, lesní zoo, tvořivé dílniřky a mnoho dalších herních prvků. Některé z nich vznikly přímo na míru tomuto nádhernému zákoutí šumavské přírody. Strávíte u nás hodiny zábavou, která je určena pro všechny generace.

Zábava pro všechny

Chcete zažít, co se odehrává pod zeleným kobercem, který vidíte ze Stezky korunami stromů? Hledáte místo, kde můžete s celou rodinou strávit hodiny dováděním? Láká vás stát se aspoň na chvíli součástí lesního společenství?

Oáza na Šumavě je zasvěcena hrám, dovádění a zdokonalování pohybových schopností. Bez ohledu na věk. Připravte si proto dostatek energie na desítky fantastických atrakcí.

Můžete se zabydlet v bludišti loupežníka Godoše mezi mladými stromky. Ztratit se v mraveništi. Anebo na  obří lesní trampolíně vyskočit až k větvoví vzrostlých stromů.

Lesní hřiště najdete pár kroků od Stezky korunami stromů, dostanete se sem buď lanovkou nebo Stezkabusem. Zaparkujete zdarma na centrálním parkovišti, kde si i v nových samoobslužných pokladnách koupíte vstupenky. Pokud se registrujete ve Věrnostním klubu, užijete si u nás výhodněji. Všechny atrakce v Království lesa jsou inspirované lesem nebo šumavskou přírodou. Dovádět tak můžete v Hradních stezkách lesních zvířat, najít cestu ven z bludiště loupežníka Godoše nebo dovádět na veverčí překážkové dráze.

Všechny herní prvky a sestavy jsou certifikované a promyšleně spojují zábavu s poznáním šumavské přírody v jejích rozmanitých podobách.