Aquapark Aquacentra Šutka v městské části Prahy 8 nabízí mnoho atrakcí, zábavy a jiných lákadel, které si zamilujete! V aquaparku naleznete 2 velké tobogány,3 skluzavky, divokou řeku, vodopád, dětské brouzdaliště pro nejmenší, relaxační bazén a vířivku nabízející příjemný relax.

Aquacentrum Šutka nabízí svým návštěvníkům možnost využít 50m plavecký bazén, výukový bazén a relaxační bazén. Významným součástí areálu je 50ti metrový plavecký bazén, který je po Podolí jediným dalším 50m bazénem v Praze. 50m plavecký bazén nabízí maximální vyžití pro sportovce, profesionální závody, kondiční plavce, školy, kurzy i širokou veřejnost. Je zde možné využít našich 8 plaveckých drah s teplotou vody 27,2 °C. 50m bazén splňuje standardy pro pořádání mezinárodních plaveckých soutěží a nabízí tribunu, ze které může sledovat závodní klání až 440 diváků. 50m bazén, stejně tak jako celý areál, je plně bezbariérový.

Pokud by Vás přepadl hlad, v aquaparku máte možnost občerstvit se u hlavního baru nebo se také například jen osvěžit ve vodním baru. A ani nemusíte vylézat z vody!

V letních měsících můžete přímo z aquaparku vstoupit na letní terasu, z níž můžete obdivovat překrásný výhled na Prahu a její panoramata. Zde při slunečném počasí můžete na lehátkách nachytat bronz nebo jen odpočívat ve stínu pod slunečníky.

Podrobný rozpis cen a otevírací doby naleznete zde.

Aquapark Šutka Praha 8