Místo konání: nám. Míru 1, 74401 Frenštát pod Radhostěm

Datum konání: 29.10.2024 – 31.10.2024

Čas konání:  15:00 hod. – 20:00 hod.

Přijďte s námi oslavit Halloween ve velkém stylu! Čeká vás odpoledne plné zábavy, tvořivosti a kouzelné atmosféry, kterou společně vykouzlíme nejen s pomocí dýní, ale i vašich úžasných halloweenských kostýmů.

Začínáme v úterý 29. října 2024 od 15:00 hodin, kdy společně budeme dlabat a vykrajovat dýně. Dýně budou k dispozici, ale v omezeném množství, proto si nezapomeňte přinést svoji vlastní – ať už malou, velkou, nebo rovnou předem vydlabanou! Vezměte si také své oblíbené nástroje – lžíce, vykrajovátka, nožíky a další pomůcky, které vám usnadní tvoření.

Od 18:00 hodin pak společně rozsvítíme Frenštátské náměstí dýněmi a vyzdobíme ho na počest nadcházejícího Halloweenu. Vaše dýně budou svítit po celé tři dny až do 31. října, kdy můžete hlasovat na našem Facebooku o tu nejkrásnější!

Ve čtvrtek 31. října od 17:00 se můžete těšit na slavnostní vyhlášení soutěže o nejkrásnější dýni. V tento den také oceníme nejlepší halloweenský kostým, takže neváhejte a přijďte v tom nejstrašidelnějším či nejkreativnějším převleku, jaký máte!

A to není všechno! Hned po vyhlášení soutěže, od 17:30, zahájíme lampiónový průvod, který projde Frenštátským náměstím a naplní celé město kouzelným světlem. Lampióny, dýně a halloweenská atmosféra vám navodí magický večer plný zážitků.

Celý program bude doprovázen skvělou hudbou, občerstvením a barem – a to vše zcela zdarma! Přijďte s rodinou, přáteli a zapojte se do halloweenské zábavy, která vás rozhodně nenechá v klidu. Těšíme se na vás a na vaše nápadité dýně a kostýmy!