Euro Bike Fest je největší český festival pro příznivce motorek, rock’n’rollu a netradičních adrenalinových sportů. Odehraje se od 25. května do 28. května 2017 na břehu Mušovských jezer nedaleko Pasohlávek.

Kdy: 25. květen 2017 – 28. květen 2017

Euro Bike Fest Mušov 2017

Nejen pro všechny příznivce motorek je tu osmí ročník festivalu s názvem Euro Bike Fest Mušov 2017, který se koná v Pasohlávkách, na konci měsíce květen. Ať už motorku vlastníte nebo máte rádi svět kolem nich, akce je určená opravdu pro každého.

I když se všechno točí kolem motorek, nezáleží, jestli přijedete na mašině, autem, na kole nebo přijdete pěšky. Program bude takový, aby si každý přišel na své. Areál Euro Bike Festu se rozkládá pod Pálavskými kopci na ploše více než dvaceti hektarů, v těsném sousedství Mušovských jezer. Právě díky takovému prostředí je to základ pro nevšední zážitky.

K vidění zde budou stovky motorek, které budou patřit jak návštěvníkům, tak i vystavovatelům. Na své si přijdou příznivci všech typů motocyklů, od chopperů po silniční speciály. Euro Bike Fest není nijak žánrově vyhraněný.

Kde: Pasohlávky 1, Pasohlávky

Euro Bike Fest Mušov 2017

Vstupné

V předprodeji 500 Kč, na víkend 600 Kč

Více informací o akci naleznete na www.eurobikefest.cz