Přijďte ochutnat prvotřídní medoviny „medica“ ze Slovinska, včetně medovin z lipového a kaštanového medu a největší speciality, kterou je medovinové šampaňské „peneča medica“.

Kdy: 10. říjen 2017 – 14. říjen 2017 od 15:00 do 20:00 hodin

Týden Slovinské medoviny

Zahájení akce pro veřejnost v úterý v 18:00 hodin prezentací o slovinské medovině, odlišnostech výroby a specialitách jako je zejména medovinové šampaňské. Degustace nejzajímavějších vzorků pro celý týden. Max. počet osob 15. Rezervujte si své místo předem! Degustace a přednáška pro novináře v úterý 10.10. 2017 od 15:00 hodin.

Účastníci ochutnávek mohou celý týden hlasovat v soutěži O nejlepší slovinskou medovinu.

Degustaci v další dny je možné absolvovat bez rezervace, nicméně maximální počet osob, které se mohou účastnit současně je vždy 15. Proto doporučujeme rezervaci odeslat zejména v případě větší skupiny.

Od středy do soboty bude možné degustovat vždy od 14:00 do 20:00 hodin. V případě zájmu je možné otevírací dobu prodloužit po předchozí dohodě.

Týden Slovinské medoviny

Degustační set:

  • 4 druhy slovinské medoviny
  • bonus: medovinové šampaňské – každý den pouze v 18:00 (z důvodu omezených zásob) (pro skupinu min. 8 osob možné předem dohodnout i jakýkoliv jiný čas)

Kde: Muzeum medoviny – Buddha čajovna, Myslíkova 23, Praha 1

Vstupné činí 190 Kč za osobu.

Více informací naleznete na www.muzeummedoviny.cz