Přijďte si zacvičit na další lekci jógy na ostrov Štvanice! Podle pozitivních reakcí z červnových lekcí byla Roxy Yoga na Štvanici posouzena jako pohodová, plná milých lidí. Přijďte se opět protáhnou a potkat se na lekcích jógy pod širým nebem každé úterý od 22. 8. 2017 až do konce září vždy od 18:00 hodin!

Kdy: 22. srpen 2017 od 18:00 do 19:00 hodin

Roxy Yoga na Štvanici

Lekce se bude konat každé úterý od 22. 8. 2017 až do konce září vždy od 18 hodin na Štvanickém ostrově mezi Karlínem a Holešovicemi, a to v jeho cípu na travnaté ploše nedaleko stanoviště přívozu Štvanice.

Čeká vás hodinová lekce jemné dynamické jógy. Nebojte se, nebude to nic krkolomného ani strašlivě těžkého. Kdo jste chodili na lekce v červnu, určitě víte, že hlavním smyslem je protáhnout se na čerstvém vzduchu a trochu se i zapotit, potkat milé lidi s podobnými zájmy a užít si lekci plnou pohody.

Jste začátečníci? Nevadí! I pro vás je lekce jako dělaná. Všechny prvky se vysvětlí a provedení cviků se ukážou. Pro první z vás bude na místě k zapůjčení několik jógamatek od Roxy.

Roxy Yoga na Štvanici

Protože organizování podobné akce není úplná hračka, je nutné o vyplnění přihlašovacího formuláře, aby bylo jasné, kolik vás na lekci přibližně dorazí.

Kde: Štvanice, Praha 7

Vstupné je zdarma.

Více informací naleznete na www.fitfab.cz