Potřebujete si odpočinout a hledáte zajímavá wellness centra, která by vám opět pomohla načerpat síly? Konstantinovi Lázně jsou jedny z nich! Zavítejte do Konstantinových lázní, kde nabízejí služby Welness centra Konstantin s bazénem, vířivkami, saunami, parní lázní a jiné.

První lázeňská budova Byla u sirnatého pramene postavena v roce 1803. V roce 1837 lázně koupil majitel panství Konstantin z Lövensteinu, podle kterého se lázně od roku 1900 jmenují Konstantinovi Lázně(dříve Nová Ves-Lázně).

Konstantinovi Lázně se nachází v západních Čechách a i když nepatří k největším, vynikají rodinným charakterem a odbornou péčí.

Více jak 200 let jsou Konstantinovi Lázně zaměřeny na prevenci, léčbu a rekonvalescenci při Kardiovaskulárních chorobách. Mimo jiné stavu po infarktu myokardu, operačních varixů a trombózách, hypertenze nebo ischemické choroby srdeční. Léčba, relaxace a wellness jsou zde umocněny atmosférou zrekonstruovaných lázeňských domů Prusík, Mánes, Palacký, Purkyně a Jirásek a doslova nutí k odpočinku a relaxaci.

Konstantinovi Lázně využívají hlavně přírodní léčivé zdroje, tzn. minerální vodu, kterou si můžete dopřát ve formě pitné kúry nebo uhličitých koupelí.

V základním vstupu nabízí Konstantinovi Lázně relaxační bazén s příjemně prohřátou vodou, vířivky, Kneippovy chodníčky, aroma saunu, finskou saunu, parní lázeň, kavárnu s občerstvením a klidovou zónu pro odpočintek. Nedílnou součástí je i fitness centrum se špičkovými stroji od firmy STAR TRACK rozdělenými do kardio a tréninkové zóny. Trenažér na chůzi a běh, spinnery, total body trainery a rotopedy.

SAUNOVÝ SVĚT

Finská sauna – s 5% vlhkostí vzduchu s teplotami od 80 °C do 90 °C

Aromatická bylinná sauna – prohřívárna s 35% v vlhkostí vzduchu, prosycená vůní bylin s teplotami od 60 °C do 70 °C

Klasická parní lázeň – prohřívárna se 100% vlhkostí vzduchu a s teplotami od 42 °C do 45 °C

MASÁŽE

Aromatické masáže – masáže klasické s přísadou éterických olejů dle výběru hosta

Konopné masáže – mezi konopné masáže patří: Relaxační masáž prováděna olejem obohacená o éterické oleje z levandule a červeného pomeranče. Stimulační masáž prováděna olejem obohaceným o éterické oleje z rozmarýnu a růžového dřeva. Dále Detoxikační masáž vhodná při redukci váhy a projevech celulitidy.

Uvolňující masáže

Čínská baňková masáž – je jedna z nejúčinnějších technik vedoucí k uvolnění svalů a blokád, aktivuje krevní oběh a zrychluje tkáňový metabolismus

Masáž horkými lávovými kameny – působí blahodárně na unavené a bolestivé svaly a klouby, na záda, krční páteř, revmatismus, křeče a stres, výborně stimuluje krevní oběh a lymfatický systém

Reflexní masáž – ploska nohy – je uvolňující masáž chodidel a lýtek

Čokoládová masáž – je prováděna 100% čokoládou s kousky kakaových bobů. Uvolňuje tělo a mysl

Medová klasika – je masáž s použitím pravého medu, odstraňuje toxiny z těla a aktivuje vnitřní orgány

Indická masáž hlavy  – (antistresová) odstraňuje ztuhlost šíje, navozuje lepší spánek a podporuje zdravý růst vlasů

Breussova masáž meziobratlových plotének – jemná energeticko-manuální masáž s použitím třezalkového oleje

Smyslové masáže spojené se zábalem

Smetanový senje masážní procedura založená na jemnosti složek čokoládového másla, mandlového nebo bodlákového oleje. Zaručuje hladkou a sametově jemnou pokožku

Medový sen – je masáž s použitím extraktu medu v oleji, odstraňuje toxiny z těla a aktivuje vnitřní orgány, zanechává pokožky hladkou

Konopná masáž – s bioaktivním konopným olejem obsahuje grepová semínka, jalovec a zázvor. Tělový zábal s konopím a rašelinou zpevňuje a omlazuje pokožku

RELAXAČNÍ KOUPELE

Konopná lázeň s čistým konopným olejem, glycerinem, levandulí a solí z Mrtvého moře pro suchou, drsnou a šupící se pokožku s projevy atopického ekzému nebo lupenky.

Čokoládová koupel vyvolá pocit klidu a ztišení, který se po odpočinkové fázi přemění ve stav plný energie a dobré nálady.

Afrodiziakální koupele navodí příjemnou atmosféru.

Antistresové koupele s vůní červeného pomeranče s osvěžujícími a uklidňujícími účinky.

Protizánětlivé koupele se zvýšeným podílem mandlového oleje jsou mimořádně jemné a vhodné jak pro malé děti, tak i dospělé s přecitlivělou suchou pokožkou.

Vstupné do lázní za plnou cenu 95 Kč, snížená cena 85 Kč a rodinné vstupné je za 240 Kč. Otevřeno mají denně od 10:00 do 21:00 hodin.

Web: www.konstantinspa.cz